''Mahallede Şenlik Var'' Çamlık Evlerde..

''Mahallede Şenlik Var'' isimli tiyatro gösterimi Çamlık Evler Mahallemizde Yapıldı.

Belediye Başkanımız İbrahim Demirci'nin gayretleri ile Hatay Büyük Şehir Belediyesi Şehir Tiyatroları ilçemizde gösterime geldi. Hazırlanan ''Mahallede Şenlik Var'' isimli program birbirinde farklı çocuk oyunları ile başladı. Gösterime gelen herkesin beğeni ile izlediği animasyon ve dans gösterileri geceye renk kattı. Animasyon ve dans gösterilerinin ardından başlayan ve genç yaşlı çocuk demeden eğlence rüzgarı estiği tiyatro programında İlk olarak ‘ Sarıkız Boyabolacıya Karşı’ adlı çocuk oyunu ile sahneye çıkan şehir tiyatrosu, ardından sahnelediği ‘Şeytan Tüyü’ adlı büyük oyun ve çeşitli animasyon gösterileri ile izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.
Bu güzel gece için Hatay Büyük Şehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarına ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Lütfi Savaş beye teşekkür ediyoruz.